Kategórie článkov

Posledné články

Dnes sme si pre vás pripravili chutný proteínový puding plný bielkovín, ktorého príprava vám nezaberie viac ako 10...
Viktória Komárová
Lievance sú obľúbeným receptom, avšak lievance s proteínom sú nielen veľmi chutné, ale taktiež aj obsahujú vysoký...
Viktória Komárová
Máš chuť na niečo rýchle a zdravé? Určite vyskúšaj tento skvelý recept na proteínovo-kakaový mugcage plný bielkovín.
Viktória Komárová

Aktuálne komentáre

Toasty
Skúšala som a úplne perfektnéééé :)
apr 18, 2017 Sona
apr 15 2017

Gnocchi so špenátovou omáčkou a kuracími prsiami

Viktória Komárová Zdravé recepty

Recept pre fitness gazdinky aj gazdov.

Gnocchi so špenátovou omáčkou a kuracími prsiami

Dnes som si pre Vás pripravila recept, ktoroý som si zamilovala, nakoľko je jednoduchý, časovo nenáročný a hlavne chutný. Verím že mu dáš šancu, poprípade nám pošleš FeedBack :)

Ingrediencie:

  • Gnocchi: 
  • uvarené zemiaky v šupe (225g.)
  • cícerová múka (45g.)
  • zemiakový škrob (45g.)
  • žĺtok (1ks.)
  • soľ

  • Omáčka+mäso:
  • kuracie prsia opečené na olivovom oleji 2ks (2x120g)
  • čerstvý baby špenát115g
  • cream cheese 5% 125g
  • strúhaný parmezán 15g
  • vlašské orechy 25g
  • cesnak (strúčik) 2ks
  • mleté čierne korenie
  • soľ

                              

Gnocchy..
Uvarené zemiaky som nechala vychladiť.Následne som ich rozpučila vidličkou na pyré a do zemiakov vmiešala ostatné suroviny. Z cesta som vytvarovala gnocchi, ktoré som hodila do vriacej vody a čakala kým vyplávajú na povrch, vtedy zistíme že už sú hotové).

Špenátová omáčka..
Všetky suroviny som vložila do mixéra, rozmixovala do hladkej konzistencie. Vnika mi z toho jemná kaša s ktorou som poliala gnocchy. Na vrch som už iba pridala kuracie prsia pokrájané na kocky a servírovala. Želám Dobr chuť! :)

                                 

Výživové hodnoty (recept je na 2 porcie ):

KCAL: 377

Tuk: 12g.

Bielkoviny: 43g.

Sacharidy: 27g.

                     
Foto: INSTAGRAM victoria_fit.life (Viki)

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Pridať komentár

Musíte sa prihlásiť pre komentovanie.